Naar boven

Blog Duikfysica

Bloggen 2012
  • 2012 (8
    JAN
    )

Blog van Gunther Dierckx
Update Duikfysica.be 03-10-2012

Hallo iedereen,
Duikfysica is alweer een beetje ge-update. Er zijn nieuwe pagina' s bijgekomen die u kan vinden onder "biografie geleerden", "De wet van..." en bij Oefeningen. Het zijn voorlopig pagina's die aangemaakt zijn, de content volgt zeer snel. Elke zaterdag wordt de site ge-update en onder mijn blog kan u zien welke pagina's er zijn bijgekomen. Zo kan u Duikfysica zien groeien van een kleine site tot een zeer uitgebreide site die zich vooral zal toespitsen op de fysica (oefeningen) bij het duiken.
Natuurlijk gaat u behalve de oefeningen ook gerelateerde onderwerpen vinden die bij het duiken horen.

One.com Hostingpakket of Cloudpakket uitbreiden. 16-09-2012

Bekroonde webhosting voor zowel privé- als zakelijke gebruikers. Als het uw eerste website is, of u een gevorderde gebruiker bent, een One.com webhostingpakket biedt alles dat u nodig heeft. Nu kiezen voor One.com en u krijgt 3GB Webruimte bovenop uw pakket. Gebruik onze tweede link op de startpagina - Cloud uitbreiden - om gratis 5GB extra Cloud ruimte te verwerven.

Duikfysica16-01-2012

En nu wat meer over fysica. Sinds ik iemand heb leren kennen die actief is in de duikwereld wou ik daar ook meteen meer van weten. Terwijl we samen de theorie bestudeerden om een drie ster te halen voor mijn vriendin was het een leuke ervaring om met de oefeningen bezig te zijn, en wou ik er een website over maken, vooral gericht op veel oefeningen en wat informatie algemeen. En voila, de eerste pagina van Duikfysica begint al vorm te krijgen in de stijl van mijn blog.

Postzegels21-09-2011

Jarenlang postzegels verzameld, maar ik ben er in 2008 mee gestopt. Wie zin heeft om de gehele collectie over te kopen kan op volgende pagina meer informatie vinden.

Schaken14-05-2011

Schaken heb ik geleerd op mijn zevende levensjaar waarbij ik voor mijn eerste communie een schaakbord en stukken kreeg van mijn vader. Mijn vader had dit geleerd bij de paters op kostschool. Mijn moeder kon niet schaken, maar leesde wel heel veeeeel boeken, vooral romans. Tot mijn veertiende jaar bleef ik maar verliezen. De partijtjes die ik won waren waarschijnlijk in elkaar gestoken door mijn vader. Ik ben toen gaan zoeken achter boeken over schaken en ja hoor, heel wat boeken gelezen en van buiten geleerd.

Zowat van mijn 17 à 18 jaar kon mijn vader niet meer winnen, en dat werd tijd. Veel verliezen is slecht voor de moraal, maar ik ben een goede verliezer. Mijn vader daarentegen kon de stukken door de living gooien als ik voor de zoveelste keer zijn koningin kon nemen met schaak op de koning door een paard. Hij gooide dan letterlijk alle stukken op de grond.

Ik speel zeer veel schaak online op FICS en dan vooral blitz. Mijn nickname op FICS is Flibbergibber.

Mijn naam is... 08-01-2011

tja, dat weet u ondertussen al wel (Euh, het is alvast niet tja). Wat zal ik vertellen over mezelf? Eens kijken, Ik hou van webdesign, schaken, verzamelen van postzegels en duikfysica. Er zijn nog wel een paar andere hobby's, maar aan deze vier besteed ik veel tijd. Als ik met de computer bezig ben dan is êên van deze vier wel het onderwerp.